Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1_S8A2808-bewerkt-4.jpg

 

De persoon die ik ben speelt als zzpér een grote rol in mijn bedrijf. daarom zal ik in deze biografie wat meer over mijzelf vertellen. 

Voordat ik als interieur- en architectuurfotograaf werkte deed ik heel wat anders. Ik heb een HBO opleiding Financieel Management afgerond en daarna een tijdje in de financiële sector gewerkt. Totdat ik er op een gegeven moment genoeg van had en het over een andere boeg wilde gooien. Ik besloot om een wereldreis te maken en dat was één van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven. Helaas ben ik in het buitenland tegen het einde van deze reis ziek geworden. Deze ziekte, die begon als tropische ziekte, heeft mijn systeem dusdanig verstoord dat ik uiteindelijk ziek thuis kwam te zitten. 

Tijdens deze ziekteperiode heb ik de fotografie ontdekt. In het begin was het alleen om de tijd te doden maar al snel werd het mijn grootste passie. In de loop der jaren ben ik mijzelf blijven ontwikkelen. Eerst fotografeerde ik alles wat los en vast zat. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in landschapsfotografie en uiteindelijk heb ik mijn interesse verlegd naar interieur- en architectuurfotografie. Door cursussen en online trainingen te volgen en met name door veel te doen, heb ik een professioneel niveau bereikt.

Begin 2017 was het tijd om mijzelf in te schrijven bij de kamer van koophandel en sindsdien is Elroy Spelbos Fotografie een feit. In de eerste maand werd mij al snel een interieuropdracht aangeboden.  Eén opdracht werden er meer en langzaamaan begon ik te beseffen dat ik als interieur- en architectuurfotograaf mijn brood zou kunnen verdienen.

Ik doe dit werk omdat het mijn passie is. Hierdoor kan ik veel van mijzelf kwijt en voelt het niet altijd als werk. Ik ben helder in mijn communicatie, doe wat ik zeg en vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn. Ik houd van een persoonlijke benadering en lever graag meer dan wordt verwacht. Mijn vaste klantenkring waardeert de kwaliteit van mijn fotografie en mijn persoonlijkheid.  

Om mee te kunnen denken met interieurontwerpers en architecten en mijn werk naar een hoger niveau te tillen lees ik veel over architectuur en bekijk ik foto’s van andere (top) fotografen in interieurmagazines. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar moderne architectuur en interieurs zoals je ze ziet in eigen huis & interieur. Qua fotografie kan ik net zo goed omgaan met moderne als klassieke interieurs en architectuur en alles daar tussen in. 

Ik heb inmiddels mijn eigen herkenbare stijl gecreëerd door een door mijzelf ontwikkelde manier van fotobewerking in combinatie met mijn gevoel voor composities. 

Interieur- en architectuurfotografie is mijn core-business maar voor mijn klanten fotografeer ik ook zakelijke portretten of werknemers in actie. Ook maak ik voor een klant productfoto’s van meubels met mij eigen lichtset. 

Deze website is in eerste instantie in de lucht om mijn werk als interieur- en architectuurfotograaf te laten zien aan potentiële opdrachtgevers. Maar ik hoop oprecht dat iedere bezoeker ook gewoon kan genieten van de foto’s op deze website.

Om meer van mijn werk te bekijken kun je het beste naar de Homepage gaan. Ik schrijf ook regelmatig blogs en ben aanwezig op alle populaire social media kanalen. Volg mij op Linkedin , Facebook en Instagram