Voor wie

 

Als interieurfotograaf werk ik voor een breed scala aan opdrachtgevers. Er zijn veel bedrijven die professionele interieurfotografie nodig hebben. Zo werk ik o.a. voor interieurontwerpers, interieurbouwers, (ver)bouwbedrijven en commerciële vastgoedbedrijven.

Meestal werk ik als interieurfotograaf op locatie en fotografeer ik de projecten van opdrachtgevers bij de eindgebruiker. Het is echter ook mogelijk om meubelstukken of interieurstukken te fotograferen in een fotostudio.

 

Mijn stijl als interieurfotograaf

 

In mijn werk als interieurfotograaf wil ik altijd een wow effect teweegbrengen bij de kijker. De kijker moet zich in het beeld kunnen verplaatsen en er een fijn gevoel van krijgen. Met een fotoreportage vertel ik het verhaal van het object. Dit doe ik door opbouw van de serie en afwisseling in overzichtsbeelden en sfeerbeelden.

Ik ben een fotograaf die met verschillende interieurstijlen overweg kan. Mijn stijl van fotograferen past goed bij moderne, strakke interieurs maar ik kan net zo goed uit de voeten met een warmer of klassieker interieur.

Ook de grootte van het te fotograferen object maakt voor mij geen verschil. Uiteraard vraag het een andere benadering van het omgaan met de ruimte, maar ik ben een interieurfotograaf die net zo goed een tiny-house fotografeert als een kantoorinterieur.

Voor sommige projecten kies ik er samen met een opdrachtgever voor om ook personen in beeld te brengen. Deze kunnen dan bijvoorbeeld geblurred door het beeld lopen.

Ook qua fotobewerking kan ik met meerdere stijlen overweg. Afhankelijk van het te fotograferen object en de wensen van de opdrachtgever kan ik een aantal verschillende looks leveren.

 

Ik werk met natuurlijk licht, zonder flitsapparatuur. Ik maak altijd meerdere belichtingen zodat ik achteraf de beste kan uitkiezen of meerdere foto’s kan combineren om tot een uitgebalanceerde foto te komen. Bij mij zie je dus geen wit uitgebeten delen in een foto!

 

Onderneem Actie

 

 Zoek je een interieurfotograaf voor een project, bekijk dan mijn interieurfoto’s op deze pagina en neem contact met mij op indien jouw interesse gewekt is.

Heb je nog nooit gebruik gemaakt van een professioneel interieurfotograaf voor het vastleggen van je projecten? Ik vertel je graag wat de voordelen zijn van het werken met een professioneel fotograaf.

Ik werk met heldere tarieven. Professionaliteit, service en flexibiliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn vestigingsplaats is Loerbeek in de provincie Gelderland. Ik werk door heel Nederland en daarbuiten.

Mijn specialisatie als professioneel fotograaf is interieur- en architectuurfotografie. Om de rest van mijn portfolio te zien, ga je naar mijn homepage

 

Architectuurfotograaf Elroy Spelbos
Elroy Spelbos
Elroy Spelbos Fotografie
info@elroyspelbosfoto.nl
Tel. 06 24 82 01 89