Voor wie

 

Als interieurfotograaf werk ik voor een breed scala aan opdrachtgevers. Er zijn veel bedrijven die professionele interieurfotografie nodig hebben. Zo werk ik o.a. voor interieurontwerpers, interieurbouwers, (ver)bouwbedrijven en commerciële vastgoedbedrijven.

Meestal werk ik als interieurfotograaf op locatie en fotografeer ik de projecten van opdrachtgevers bij de eindgebruiker. Het is echter ook mogelijk om meubelstukken of interieurstukken te fotograferen in een fotostudio.

 

Mijn stijl als interieurfotograaf

 

In mijn werk als interieurfotograaf wil ik altijd een wow effect teweegbrengen bij de kijker. Maar ik vind het ook belangrijk dat mijn foto’s natuurlijk ogen. Ten slotte moet het voor de kijker voelen alsof hij zich in de ruimte bevindt. Ik ben een fotograaf die met verschillende interieurstijlen overweg kan. Mijn stijl van fotograferen past goed bij moderne, strakke interieurs maar ik kan net zo goed uit de voeten met een warmer of klassieker interieur.

Ook de grootte van het te fotograferen object maakt voor mij geen verschil. Uiteraard vraag het een andere benadering van het omgaan met de ruimte, maar ik ben een interieurfotograaf die net zo goed een tiny-house fotografeert als een kantoorinterieur.

Voor sommige projecten kies ik er samen met een opdrachtgever voor om ook personen in beeld te brengen. Deze kunnen dan bijvoorbeeld geblurred door het beeld lopen.

Ook qua fotobewerking kan ik met meerdere stijlen overweg. Afhankelijk van de stijl van het interieur pas ik mijn bewerkingsmethode daarop af. Ik kan overweg met natuurlijk licht, kunstlicht en flitslicht. Ik maak ook gebruik van de HDR techniek, waarbij meerder belichtingen worden gecombineerd om tot een uitgebalanceerde foto te komen.

 

Onderneem Actie

 

 Zoekt u een interieurfotograaf voor een project, bekijk dan mijn interieurfoto’s op deze pagina en neem contact met mij op indien uw interesse gewekt is.

Heeft u nog nooit gebruik gemaakt van een professioneel interieurfotograaf voor het vastleggen van uw projecten? Ik kom graag bij u langs om te vertellen over de mogelijkheden en de voordelen hiervan.

Ik werk met heldere tarieven. Professionaliteit, service en flexibiliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn vestigingsplaats is Loerbeek in de provincie Gelderland. Ik werk door heel Nederland en daarbuiten.

Mijn specialisatie als professioneel fotograaf is interieur- en architectuurfotografie. Om de rest van mijn portfolio te zien, waaronder mijn architectuurwerk, gaat u naar mijn homepage

 

Architectuurfotograaf Elroy Spelbos
Elroy Spelbos
Elroy Spelbos Fotografie
info@elroyspelbosfoto.nl
Tel. 06 24 82 01 89