Photo by Carol Bellver-

Mijn naam is Elroy Spelbos. Ik ben 38 jaar oud en werk als interieur- en architectuurfotograaf . Ik ben gevestigd in Loerbeek, een klein dorp in de Gelderse gemeente Montferland. 

Zes jaar geleden heb ik de fotografie ontdekt tijdens een periode van ziekte. In het begin was het om de tijd te doden maar al snel werd het mijn grootste passie. Ik heb in de loop van tijd verschillende cursussen en online trainingen gevolgd.

Begin 2017 heb ik ervoor gekozen om mij in te schrijven bij de kamer van koophandel en sindsdien is Elroy Spelbos Fotografie een feit. De afgelopen twee jaar heb ik veel in opdracht gewerkt en mijn doel is om dit verder uit te breiden.

In de beginperiode kwamen er al snel een aantal interieuropdrachten op mijn pad en na het volgen van een specialistische cursus op dit gebied was het voor mij duidelijk dat ik mij hierin verder wilde specialiseren. 

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik een goed ontwikkeld fotografisch oog heb, dat ik grondig te werk ga en dat ik erg gedreven ben. Iets doen wat mijn passie is in combinatie met het ondernemen is wat mij elke dag drijft. 

Ik zal hard werken om mijn dromen te realiseren!


“To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It’s a way of life” (Henri Cartier-Bresson)