Fotografie door: Carol Bellver Fotografie

 

Ik ben Elroy Spelbos, 38 jaar oud en sinds anderhalf jaar werkzaam als zelfstandig fotograaf. Ik ben gevestigd in Loerbeek, een klein dorp in de gemeente Montferland.  Ik heb een financiële achtergrond en heb na de HBO opleiding Financieel Management gewerkt op de financiële administratie en als assistent accountant.

Zes jaar geleden heb ik de fotografie ontdekt, en het was meteen vrij serieus. Verschillende foto’s van mij  zijn gepubliceerd in magazines en andere media. Ik ben ook aangesloten bij een aantal stockbureaus. Omdat het voor mij steeds duidelijker werd dat mijn passie bij het fotograferen lag, besloot ik in 2017 te beginnen als zelfstandig fotograaf.

In mijn eerste halfjaar als zelfstandige kwamen er al vrij snel interieuropdrachten op mijn pad. Ik ben erachter gekomen dat het mij goed ligt en dat ik er bovendien heel veel plezier in heb. Mede daarom heb ik toen besloten om een aantal cursussen te volgen en mij helemaal op interieur en exterieur fotografie te gaan richten. Door te kiezen voor specialisatie heb ik veel groei doorgemaakt in korte tijd.  Ik zou mijzelf op werkgebied willen typeren als doortastend, bekwaam en gedreven. Iets doen waar ik passie voor voel in combinatie met de uitdaging van het ondernemen, dat is wat mij drijft. Ik zal er hard voor werken om mijn doelen en dromen te kunnen verwezenlijken.


 

 

“To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It’s a way of life” (Henri Cartier-Bresson)