De persoon achter het bedrijf


 

Ik ben Elroy Spelbos, 37 jaar oud en sinds een jaar werkzaam als zelfstandig fotograaf. Ik ben gevestigd in Loerbeek, een klein dorp in de gemeente Montferland.  Ik heb een financiële achtergrond en heb in het verre verleden de HBO opleiding Financieel Management afgerond. Daarna heb ik een tijd lang gewerkt als assistent accountant en op de financiële administratie.

Zes jaar ben ik nu serieus bezig met fotografie. Voordat ik aan de slag ging als zelfstandig fotograaf fotografeerde ik vooral landschappen, verschillende foto’s van mij zijn gepubliceerd in magazines en andere media.

Al een tijdje voelde ik de behoefte om meer met mijn talent te doen dan alleen maar het maken van mooie landschapsfoto’s. Omdat ik steeds meer merkte dat mijn passie bij het fotograferen lag, besloot ik begin 2017 om de stap te wagen naar de professionele fotografie.

Het afgelopen jaar bestond het merendeel van mijn opdrachten uit vastgoedfotografie. Ik ben erachter gekomen dat het mij goed ligt en dat ik er veel plezier in heb. Mede daarom heb ik besloten dat ik mij vanaf heden volledig op interieur en exterieur fotografie ga richten. Ik wil een specialist worden, een autoriteit op mijn vakgebied.

Om een voet tussen de deur te krijgen in de wereld van de professionele fotografie heb ik in het begin voor een starterstarief gewerkt. Nog steeds houd ik mijn prijzen schappelijk, waardoor je bij mij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Dit maakt het voor opdrachtgevers natuurlijk extra interessant om mij in te huren.

Iets doen waar je passie voor voelt in combinatie met de uitdaging van het ondernemen, dat is wat mij drijft! Ik zal er hard voor blijven werken om mijn doelen en dromen te kunnen verwezenlijken.