Elroy Spelbos 2016

 

Even voorstellen


 

Ik ben Elroy Spelbos, 36 jaar oud en werk vanaf begin 2017 als freelance fotograaf vanuit mijn woonplaats Loerbeek. Het landelijk gelegen Loerbeek is onderdeel van de gemeente Montferland en ligt tussen de Liemers en de Achterhoek in. Ik heb een financiële achtergrond en heb in 2004 de HBO opleiding Financieel Management afgerond. Daarna heb ik gewerkt als assistent accountant en op de financiële administratie.

Vijf jaar ben ik nu serieus bezig met fotografie. De laatste tweeënhalf jaar heb ik uitsluitend landschappen gefotografeerd, omdat ik hier het meeste plezier in had en ik vond dat ik mijzelf moest specialiseren. Intussen heb ik een gevorderd niveau bereikt, mijn foto’s zijn gepubliceerd in magazines en andere media.

Al een tijdje voelde ik de behoefte om meer met mijn talent te doen dan alleen maar het maken van mooie landschapsfoto’s. Ik heb al die jaren dat ik fotografeer regelmatig wel de wens gehad om bedrijfsmatig met fotografie aan de slag te gaan. Nu heb ik besloten ervoor te gaan en gaat het dus echt gebeuren.

Mijn fotografische horizon heb ik inmiddels dan ook verbreed. De laatste tijd fotografeer ik veel vastgoed en ook heb ik een aantal bedrijfsreportages mogen maken.  De komende jaren wil ik steeds meer in opdracht gaan werken om mijn onderneming te kunnen uitbouwen. In de beginperiode zal ik werken voor een starterstarief om zo een voet tussen de deur te krijgen in de wereld van de professionele fotografie. Dit moet het voor opdrachtgevers natuurlijk extra interessant maken om mij in te huren.

Iets doen waar je passie voor voelt in combinatie met de uitdaging van het ondernemen: dat spreekt me aan! Ik zal er hard voor werken om mijn doelen te kunnen realiseren.