Welkom op mijn portfolio pagina woningen.  Het fotograferen van woningen is een belangrijk onderdeel van mijn werk als interieur- en architectuurfotograaf. Voor interieurontwerpers gaat het vanzelfsprekend meestal alleen om het interieur van een woning. Voor architecten en bouwbedrijven is het exterieur ook van belang.

Mijn stijl

Een fotoreportage met interieur- en architectuurfoto’s van een woning moet het verhaal van de woning vertellen. De serie moet een goede opbouw en afwisseling hebben en uiteindelijk een mooie visuele representatie geven van de woning.

Ik zeg altijd dat als de kijkers de foto zien ze het gevoel moeten hebben dat ze zich in ruimte bevinden. Ze moeten de sfeer kunnen proeven. Het ontwerp, de lichtinval en de composities zijn de belangrijkste ingredi├źnten voor een goede interieur- of architectuurfoto.

Afhankelijk van de stijl van de woning leg ik accenten in de nabewerking. Ik hou van heldere sfeervolle beelden. De belichting moet uiteraard goed zijn, de kleuren vol en het geheel moet uitnodigend zijn om goed en liefst lang bekeken te worden.

Zoals je kunt zien op deze portfolio pagina woningen, gebruik ik in tegenstelling tot enkele van mijn collega’s meestal niet de uiterste stand van de groothoeklens. Zo voorkom ik het welbekende “makelaarsperpectief”: te grote ruimtes, uitgerekte ramen, deuren en meubilair.

Wat ik voor jou kan betekenen

Mijn opdrachtgevers bestaan met name uit architecten, interieurontwerpers en bouwbedrijven maar ook voor makelaars en overige vastgoedbedrijven ben ik beschikbaar.

Omdat ik mij al een aantal jaren enkel en alleen richt op interieur- en architectuurfotografie heb ik een specialistisch oog ontwikkelt voor deze tak van de fotografie. Dit zie je dan ook terug in de foto’s als je deze vergelijkt met fotografen die hier niet in zijn gespecialiseerd.

Ik ben beschikbaar voor opdrachten door heel Nederland en fotografeer zowel woningen als utiliteitsbouw.

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten? Dan hoor ik graag van je! Ik maak graag een afspraak met je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer dan portfolio pagina woningen

Om de rest van deze website te bekijken kan je het beste naar de homepage gaan. Hier vind je onder andere een full screen slide show die je niet mag missen.

Deze website heeft ook een blogpagina waar ik tweewekelijks een blog post over mijn werk als interieur- en architectuurfotograaf

Om meer te lezen over wie ik ben en hoe ik architectuurfotograaf ben geworden ga je naar mijn Biografie

[newsletter]